СветСвет.Слајдер

Рохани: Протестите за вода се легитимни

Протестите на луѓето во провинцијата Кузестан се легитимни, но, тие не треба да им дозволуваат на непријателите на Иран да ги искористат во политички цели, посочи Рохани

Back to top button
Close
Close