СветСвет.Портал

Рохани нареди Иран да ги укине сите ограничувања за нуклеарни истражувања и развој

Иранскиот претседател Хасан Рохани објави дека наредил прекин на сите ограничувања во нуклеарни истражувања и развој на оваа технологија во земјата.

Back to top button
Close
Close