0_Magazinë.PortalSkena

Robi Uiliams është vetizoluar në Alpet zvicerane

Pop këngëtari Robi Uilijams e kalon pandeminë e koronavirusit në një mal në Zvicër. Ai këtë e zbuloi në video-bisedë me Stiv Rajt për Bi-Bi-Si radio 2.

Londër, 4 shtator 2020 (MIA) – Pop këngëtari Robi Uiliams e kalon pandeminë e koronavirusit në në Alpet në Zvicër. Ai këtë e zbuloi në video-bisedë me Stiv Rajt për Bi-bi-si radio 2.

“Epo, po, unë jam pak neurotik dhe po mendoja – ku rtë vendosem, për (koronavirusin) të mos më “kapë”? Dhe, them – do të shkoj gjashtë muaj në Mon Blan”, sqaroi Robi.

Pop-ylli është në Alpet me familjen e tij. Muajin e kaluar, ai dhe bashkëshortja Aida e festuan 10 vjetorin e martesës. Kanë katër fëmijë; vajzat Tedi dhe Koko ) të lindura në vitin 2012 dhe 2018), i biri Çarli (vitin 2014) dhe Bju, i lindur sivjet nga nënë-surogate, si dhe Kokoja.

Më tej një intervistë të shkurtër, Robi ka folur për atë sa keq ndikon kriza e koronës  mbi skenën muzikore botërore dhe për këtë fëmijët e tij, apo të paktën Tedi ndoshta do të  shkojë pas hapave të tij. ar/

Таг
Back to top button
Close
Close