0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

РКЕ одржа координативен состанок со енергетските компании

Ранливите категории на граѓани не смеат да бидат исклучени од системот на електрична енергија во декември, јануари и февруари поради неплатени фактури, истакна денеска повторно претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги Марко Бислимоски на состанокот со енергетските компании.

Back to top button
Close
Close