БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

РКЕ го поздрави усвоеното решение за намалување на ДДВ на електрична енергија за домаќинствата

Регулаторна комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија (РКЕ) ја поздравува искажаната политичка волја со која се прифати и имплементира решението на РКЕ за намалува Данокот на додадена вредност на електрична енергија за домаќинствата.

Back to top button
Close
Close