0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderPolitikë

Ripërtëritja e Evropës: Bullgaria duhet të ndalojë ta bllokojë Maqedoninë e Veriut

Procesi i inkuadrimit në BE nuk duhet të shfrytëzohet nga vendet anëtare si mjet presioni për të kërkuar lëshime nga fqinjët e tyre ose për të promovuar agjendë populiste dhe nacionaliste për qëllime të brendshme politike, thotë në reagimin e tij grupi parlamentar Ripërtërija e Evropës në Parlamentin e Evropës, njofton korrespondenti i MIA-s.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close