BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Rikonstruktim i qeverisë në Hong Kong

Liderja e Hong Kongut Keri Lam emëroi sot pesë ministra të rinj, duke theksuar se rekonstruktimi i qeverisë ka për qëllim ringjalljen e ekonomisë së prekur nga pandemia e Kovid-19.

Hong Kong, 22 prill 2020 (MIA) – Liderja e Hong Kongut Keri Lam emëroi sot pesë ministra të rinj, duke theksuar se rekonstruktimi i qeverisë ka për qëllim ringjalljen e ekonomisë së prekur nga pandemia e Kovid-19.

Emërohen ministrat e rinj për Punët e Brendshme, për Drejtori Civile, Inovacion dhe Teknologji, si dhe një ministër për Marrëdhënie me Kinën.

Rekonstruktimi është miratuar nga qeveria qendrore e Kinës, në Pekin.

“Fillova të krijojë strategji për të ringjallur Hong Kongun pas pandemisë. Qëllimi kryesor i rekonstruktimit është të ndihmojë Hong Kongun të dalë nga kjo gjendje e vështirë sa më shpejt”, theksoi Lam. bs/fab

Таг
Back to top button
Close
Close