0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Rijvas: Nëse Maqedonia e Veriut i plotëson kushtet, nuk duhet të ketë pengesa për anëtarësim në BE

Estonia është anëtare e NATO-s, 15 vite e gjysmë dhe ne e dimë se ajo është Aleanca më e fuqishme në botë dhe ta kemi Maqedoninë e Veriut është plotësim shumë i rëndësishëm i NATO-s. Unë shpresoj se shumë shpejt do ta festojmë edhe progresin e vendit drejt Bashkimit Evropian. Mendoj se është shumë e qartë se nëse vendi i plotëson të gjitha kriteret nuk duhet të ketë fare pengesa subjektive për t'u inkuadruar në familjen evropiane", theksoi sot ish-kryeministri i Estonisë, Taavi Rijavas.

Back to top button
Close
Close