0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomi

Ribalanci i Buxhetit para miratimit përfundimtar, me të fillon pakoja e katërt e masave

Në Kuvend përfundoi debati i amendamenteve për ribalancin e buxhetit dhe prej të hënën pritet ai të gjendet në rend dite  të seancës kuvendore. Me ribalancin e dytë me radhë të Buxhetit për këtë vit praktikisht duhet të fillojë edhe implementimi i pakos së katërt të masave për mbështetje të qytetarëve dhe ekonomisë për dalje nga kriza e shkaktuar prej Kovid-19.

Back to top button
Close
Close