0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëriVideo deklaratë

“Retuito ushqimin” për herë të tretë në Kabinetin e presidentit Pendarovski

Presidenti Stevo Pendarovski, bashkëshortja e tij, Elizabeta Gjorgievska dhe anëtarët e Kabinetit sot përgatitën ushqim për persona të pastrehë dhe persona të rrezikuar social, si mbështetje e aktivitetit shumëvjeçar të nismës qytetare joformale, “Rituito ushqimin”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close