BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Restriksione të reja në disa pjesë të Greqisë, gjatë fundjavës orë më e gjatë policore në Selanik, Athinë dhe Hallkidiki

Në vend se nga ora 21:00, ora  policore në Selanik, Athinë dhe në Hallkidiki gjatë fundjavës zhvendoset për tre orë më herët, gjegjësisht do të fillojë prej orës 18:00, në suaza të masave të reja të Qeverisë greke të kumtuara mbrëmë, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close