0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Restorantet dhe objektet hotelierike nga nesër do të jenë të hapura deri në orën 21

Qeveria në seancën e 40-të me rekomandim të Komisionit për sëmundjet infektive, miratoi ndryshimet në vendimin për orarin e punës së restoranteve dhe objekteve të tjera hotelierike, duke shfuqizuar vendimin për kufizim të orarit të punës së restoranteve dhe objekteve të tjera hotelierike për punë deri në orën 18:00. Konform këtyre ndryshimeve, restorantet dhe objektet hotelierike nga nesër do të jenë të hapura deri në orën 21:00.

Back to top button
Close
Close