BotëBotë.Portal

Restoranet amerikane me humbje të mëdha dhe rreth 2,5 milion vende pune më pak

Rritja e pritur e qarkullimit  prej 11 për qind në restoranet amerikane në vitin 2021  nuk do të jetë e mjaftueshme  t'i kompensojë  humbjet e mëdha të shkaktuara nga pandemia e koronavirusit në vitin 2020,  tregojnë hulumtimet e Shoqatës nacionale të restoraneve.

Back to top button
Close
Close