0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДОпштествоТема

„Рестарт“ на факултетските библиотеки на УКЛО во Битола

Националната установа Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола почна со рестартирање на факултетските библиотеки, кои работат во универзитетските единици на УКЛО - Битола.

Back to top button
Close
Close