BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Reporterë pa kufi: Liria e mediumeve në rrezik gjithnjë e më të madh

Këtë vit 63 gazetarë e humbën jetën derisa e kryenin punën e tyre, ndërsa liria e mediumeve është në rrezik gjithnjë e më të madh, tregojnë raportet e Komitetit për mbrojtje të gazetarëve dhe Reporterëve pa kufi.

Back to top button
Close
Close