Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Reparti për vesh, hundë dhe fyt në spitalin e Kumanovës është bërë qendra e re Kovid 3

Reparti për vesh, hundë dhe fyt është qendra e re Kovid 3 në spitalin e Kumanovës, kumtuan sot zyrtarët nga institucioni shëndetësor. Spitali i Kumanovës e riadaptoi repartin dhe mori njëzet shtretër shtesë që do të jenë të dedikuara për kovid pacientët. Në të njëjtën kohë është përshtatur edhe reparti i patologjisë dhe do të bëhet një spital ditor për pozitivët në koronavirus.

Back to top button
Close
Close