Фотосервис

Реновирани училници на Воената академија

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска во увид на новореновираните и комплетно опремени училници на Воената академија во кои е инсталирана напредна образовна технологија наменета за проектот за напредно учење на далечина

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close