0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталВидео изјаваПолитика

Реновиран објектот на Полициското одделение Чашка

Согласно планот за реализација на реконструкција на објектите и подобрување на условите за работа на вработените во Министерството за внатрешни работи, завршена е целосната реконструкција на објектот на Полициското одделение Чашка.

Back to top button
Close
Close