Фотосервис

Реновирање студентски дом

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасосвски, министерот за образование и наука Арбер Адеми и директорот на Државен студентски дом „Скопје” – Скопје, Дарио Николовски, присуствуваа на отворањето на блоковите В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје

Back to top button
Close
Close