0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeAnalizëBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMIA Investigon

Rënie e shitjes së automjeteve të reja për 33 për qind

Pandemia me Kovid-19, e cila ndikoi negativisht në punën e disa sektorëve, gjithashtu ndikoi edhe në industrinë e automobilave. Importuesit e automjeteve të reja për shkak të kërkesës së zvogëluar ishin të detyruar të përshtaten me rrethanat e reja të vendosura nga pandemia dhe t’i zvogëlojnë importet e automjeteve.

Back to top button
Close
Close