BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Rënie e çmimit të naftës

 Çmimet e naftës, që ditëve të fundit ishin në rritje duke pritur se grupi i OPEK-ut  plus do ta ruajë praktikën e furnizimit të reduktuar dhe për shkak të lajmit për një vaksinë të dytë të mundshme kundër Kovid-19, sot ka shënuar rënie për shkak të ashpërsimit të masave kufizuese, që i bëri investuesit të jenë më të kujdesshëm.

Back to top button
Close
Close