BotëSvet.Slajder

Rënie e çmimeve të naftës për shkak të pandemisë dhe prodhimtarisë së rritur në Libi

Çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare ranë nën 36,64 euro (41 dollarë) për barelë. Rënia e çmimeve të naftës solli deri te zvogëlimi i kërkesës  në SHBA dhe Evropë për shkak të pandemisë së koronavirusit dhe kryesisht rritjes së prodhimtarisë  të këtij burimi të energjensit në Libi.

Back to top button
Close
Close