0_Македонија.ПорталОпштество

Ректорот на УКИМ бара вработените на Универзитетот да се вакцинираат пред испитните сесии

Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Никола Јанкуловски бара вработените од овој Универзитет да бидат што поскоро вакцинирани, но бара и одговор од надлежните по кои критериуми се одвива имунизацијата во високото образование. 

Back to top button
Close
Close