Фотосервис

Ректорката проф. д-р Иванка Поповиќ во земјава

Предавање на ректорката на Универзитетот во Белград, проф. д-р Иванка Поповиќ на тема „Истражување и иновации за квалитет и релевантност во високото образование и можности за студентите“ во организација на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола

Back to top button
Close
Close