Фотосервис

„Реконструкција или рушење на Универзална сала“

Прес-конференција на Независниот синдикат на камионските транспортери на Македонија-НСКТМ МАКАМТРАНС и Независниот синдикат на градежни работници инжинери и трговци во градежништвото-НС ГРИТГ на тема „Реконструкција или рушење на Универзална сала“

Back to top button
Close
Close