0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Regjistrohen 473 shkelje për mosmbajtjen e maskave gjatë njëzet e katër orëve të kaluara

Për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 473 shkelje gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 4 shtator 2020 (MIA) – Për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 473 shkelje gjatë njëzet e katër orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid – 19. shk/

Back to top button
Close
Close