0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalMKD-ALShoqëri

Regjistrohen 42 shkelje të ndalesës për lëvizje dhe 521 sanksione për mosmbajtjen e maskës

Në 24 orët e fundit ka pasur 42 shkelje të ndalesës për lëvizje dhe 521 sanksione për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga Ministria për Punë të Brendshme (MPB).

Back to top button
Close
Close