0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Regjistrimi test për pjekurinë e shtetit në funksion të planifikimit të ardhmërisë dhe eurointegrimit

Kreu shtetëror është unanim se zbatimi i regjistrimit në muajin prill është interes i lartë shtetëror dhe konfirmim për pjekurinë e shtetit. Regjistrimi është parakusht për çdo shtet të organizuar që të mund ta planifikojë zhvillimin e vet dhe me vendimet ligjore do të realizohet vetëm si operacion statistikor në pajtim me standardet e Kombeve të Bashkuara dhe Eurostatit, gjegjësisht sipas standardeve dhe praktikave kulmore globale dhe evropiane.

Back to top button
Close
Close