0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMIA InvestigonTemë

Regjistër grafik për rrugë dhe numra të shtëpive si hyrje në regjistrin bashkëkohor të adresave

Gjatë këtij viti do të grumbullohen të dhënat për rrugë dhe numra të rrugëve në 21 komuna, si pjesë e aktiviteteve që i zbaton Kadastra për vendosje të regjistrit grafik, që është bazë për regjistër të adresave. Ky është projekt që duhet të mundësojë në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë të kërkohet dhe bëhet identifikimi i rrugëve, ndërtesave dhe banesave në hapësirë dhe të sigurohet saktësia e të dhënave.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close