0_Web_AktualeLajme nga komunatServise informueseShkup

Regjim i veçantë i trafikut drejt varrezave në Butel, Kamnik dhe në Gjorçe Petrov për festën e Shpirtrave

Për shkak të festës fetare të Shpirtrave, sot dhe nesër, në periudhën nga 6 në 16 pas dite, në varrezat në Butel, Kamnik dhe Gjorqe Petrov, ku pritet intensiteti i shtuar i trafikut nga ana e Repartit për sigurinë e trafikut rrugor, do të merren masa të veçanta për trafik të sigurt dhe të pandërprerë në zonat e theksuara, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Back to top button
Close
Close