Lajme nga komunatShkup

Regjim i përkohshëm rrugor në rrugën “Aleksandar Urdarevski”

Qyteti i Shkupit njofton se për shkak të rikonstruimit të aksit rrugor "Aleksandar Urdarevski" në komunën e Butelit, prej sot në këtë rrugë do të vendoset regjim të përkohshëm në komunikacion.

Shkup, 26 maj 2020 (MIA) – Qyteti i Shkupit njofton se për shkak të rikonstruimit të aksit rrugor “Aleksandar Urdarevski” në komunën e Butelit, prej sot në këtë rrugë do të vendoset regjim të përkohshëm në komunikacion.

Ndryshimi i përkohshëm i regjimit të komunikacionit do të shënohet me sinjalizim të veçantë është në lëvizjen nga qarkorja në udhëkryqin me rrugën “Boca Ivanov” deri tek udhëkryqi me rrugën “Butelska”. Regjimi i tillë do të vlejë deri në përfundimin e punëve ndërtimore në rr. “Aleksandar Urdarevski”, informojnë nga Qyteti i Shkupit.

Prej atje informojnë deri tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që të jenë të kujdesshëm dhe ta përshtatin shpejtësinë e tyre të lëvizjes sipas kushteve në rrugë. fb/

Таг
Back to top button
Close
Close