0_Maqedoni.PortalShoqëri

Regjim i përkohshëm i komunikacionit në dy akse të rrugës Kërçovë – Ohër

Regjim i ndryshuar i përkohshëm i komunikacionit është vendosur prej sot në rrugën Kërçovë - Ohër për shkak të aktiviteteve ndërtimore në aksin mes fshatrave Klimeshtan dhe Mesheishtë, si dhe në aksin Presekë-Pesoçan, afër fshatit Vërbjan.

Back to top button
Close
Close