ОпштествоХроникаХроника.Портал

Регистрирани 163 сообраќајни прекршоци во Скопје

Во текот на вчерашниот ден министерството за внатрешни работи на територијата на Град Скопје евидентирало вкупно 163 санкции.

Back to top button
Close
Close