0_Спорт.ПорталОстанатоСпорт

Регионална лига со учество на македонски боксери стартува во април

Македонските боксери ќе биде дел од новоформираната Регионална лига што ќе започне во април со учество и на боксерските федерации на Србија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

Back to top button
Close
Close