Фотосервис

Регионален форум

Регионален форум за одбележување на Меѓународниот ден на борба против копрупцијата на тема: „Исполнување на ветувањето за проширување на ЕУ: 30 години добро управување и антикорупциски реформи во Централна и Источна Европа”

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close