Општински вестиСкопје

Ребалансот на буџетот и Акцискиот план за зелен град пред советниците на Град Скопје

Измената и дополнувањето на буџетот на Град Скопје за 2020 година, како и Акцискиот план за зелен град, се дел од точките за кои ќе се расправа на 57-та седница на Советот на Град Скопје, која ќе се одржи денеска преку конференциска врска.

Back to top button
Close
Close