Општински вестиСкопје

Ребаланс на Буџетот на Општина Карпош: Повеќе пари за училиштата, за ИТ опрема и за капитални инвестиции

Во духот на новата реалност и сменетите приоритети на граѓаните за време на пандемијата од Ковид 19, Општина Карпош ги усогласи и своите приоритети во активностите кои ги финансира локалната самоуправа.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close