БизнисБизнис.Портал

Реализирана програмата за дигитализација на 60 бизниси раководени од Роми

Иницијативата за Економски развој на Ромите (РЕДИ) во соработка со Швајцарската програма за претприемништво (СЕП), Стартап Македонија, Бизнис Импакт Лаб, E-комерц Македонија, E-комерц Србија и Сферик Акселератор Романија, ја реализираше првата е-акцелераторска програма „Рома Диџитал Буст“ („Roma Digital Boost“).

Back to top button
Close
Close