БалканБалкан.Портал

Реакции во Република Српска на пресудата за Караџиќ

Претседателот на Владата на Република Српска Радован Вишковиќ изјави дека пресудата за Радован Караџиќ е очекувана и оти со неа е потврдена досегашната пракса на Хашкиот суд во процесите кои биле водени против Срби.

Back to top button
Close
Close