БалканБалкан.Портал

Реакции од Србија за пресудата за Караџиќ

Поединци, претставници на разни организации и политички партии од Србија реагираа на пресудата со која Радован Караџиќ е осуден на доживотна казна затвор.

Back to top button
Close
Close