Политички партии

Реакција од СДСМ на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ партијата за чие владеење државата се гушеше во загаденост, да молчи за екологија и цени на горивата

Back to top button
Close
Close