Политички партии

Реакција од СДСМ на прес-конференцијата на Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО ДПМНЕ продолжува со очајно ширење лаги и измислување на непостоечки случаи со кои се обидува да ја манипулира јавноста.

Back to top button
Close
Close