Политички партии

Реакција од СДСМ на прес-конференцијата на Арсовски од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ е синоним за криминал и корупција, за режим со кој 11 години бесрамно ги грабаше народните пари, додека граѓаните тонеа во сиромаштија.

Back to top button
Close
Close