Оригинални текстови

Реакција од Општина Кисела Вода на ВМРО-ДПМНЕ

Со големо разочарување од однесувањето на советниците на ВМРО ДПМНЕ, сакаме да ја известиме јавноста, а пред се жителите на општина Кисела Вода дека денешната, 43-та седница на Советот на општината беше прекината.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close