Политички партии

Реакција од Левица за работата на Организацијата на работодавачи

Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ), застапувана од г. Ангел Димитров од Свети Николе, штитејќи ги интересите на олигарсите и капиталистите, во континуитет ги кочи сите законски измени во полза на работниците, злоупотребувајќи ја позицијата за влијание во Економско социјалниот совет (ЕСС).

Back to top button
Close
Close