Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ за капиталните инвестиции

Поради неспособното владеење на СДСМ во овие три години нема капитални инвестиции

Скопје, 29 мај 2020

Поради неспособното владеење на СДСМ во овие три години нема капитални инвестиции

Единствена капитална инвестиција во овие три години е зголемувањето на имотот на Заеви и нивните соработници.

Ветуваа автопатишта од 600 километри, а не направија ниту еден километар автопат.

Три години не им текна на капитални инвестиции, но им текна да лажат сега пред да си заминат од влсаст.

Не се способни ни да го одржуваат тоа што го изгради ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ е поразлично од СДСМ.

Со СДСМ на власта граѓаните добија хибриден режим, неспособност, криминал и сиромаштија. СДСМ и Заев никогаш повеќе.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

_____________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close