Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ

Лагите на СДСМ станаа секојдневие.

Скопје, 25 јуни 2020

Лагите на СДСМ станаа секојдневие.

Во лагите на СДСМ веќе никој не верува.

СДСМ да се грижеше за граѓаните немаше да ја претвори Македонија во Вухан.

СДСМ да се грижеше за граѓаните немаше за првите два месеци од корона криза да останат околу 15.000 невработени.

СДСМ и нивниот шеф Заев единствено се грижат за богатење на нивните фирми и за рекетот кој што го вршат.

СДСМ и нивниот шеф Заев единствено се грижат за криминалите кои ги прават.

Крај на овој хибриден режим ќе дојде на 15 –ти јули. Крајот на СДСМ се ближи.

СДСМ покажа дека можат единствено повеќе криминал, можат повеќе корупција и можат само порази. Да ставиме крај на виткањето кичма. Исправи се Македонијо! Одбери обнова!

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

__________________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Back to top button
Close
Close