Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на соопштение на Левица

Левица и Димитар Апасиев шират лажни вести во врска со поддршка на ВМРО-ДПМНЕ во врска со Законот со кој се предвидува склучување на стратешко партнерство за изградба на автопати.

Back to top button
Close
Close