Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Богданка Кузеска

Штом Заев е фатен во криминал, веднаш почнува со ветување на милијарди инвестиции. Ако се соберат досегашните најави на Заев сигурно има ветено проекти од десетици милијарди, а нема реализирано апсолутно ништо. Народот уште ги памети ветувањата за Фејсбук, Фолксваген, Гугл, 500 километри нов автопат, новите студентски градови и што ли уште не.

Back to top button
Close
Close