Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на Костадин Костадинов

Кога веќе Костадинов отиде во обвинителство покрај целосните изнесени невистини за Панче Тошковски да одговори дали ја праша Рускоска: Зошто обвинителство молчи за криминалот на Зоран Заев?

Скопје, 3 март 2020

Кога веќе Костадинов отиде во обвинителство покрај целосните изнесени невистини за Панче Тошковски да одговори дали ја праша Рускоска:

Зошто обвинителство молчи за криминалот на Зоран Заев?

Зошто нема предмет за признанието на Заев дека нелегално ја финансирал 1ТВ и знаел за рекетот со старечки домови на Бојан Јовановски?

Зошто Рускоска ја сопре истрагата за поткуп на гласачи во Струмица со што на Заев му подари уште една амнестија?

Зошто Рускоска сеуште молчи и не покренува истрага за диктирањето на Заев на пресуди и одлуки на Врховниот суд?

ВМРО-ДПМНЕ

___________________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Back to top button
Close
Close